halo

  fooldal icon   egyesuletrol icon   szabadido icon   tagoknak icon   partnerek icon   hirek icon   elerhetoseg icon

Dobai Oroszlánkő Szabadidőpark 

Dobai Oroszlánkő szabadidőpark Fejér és Komárom -Esztergom Megye határán, Oroszlány 
 és Pusztavám között a Dobai tó közvetlen szomszédságában helyezkedik el. 2011 február óta az Oroszlánkő természetvédelmi,hagyományőrző és turisztikai egyesület kezelésében lévõ szabadidõpark teljesen megújulva várja az iskolai osztályokat, megfáradt túrázókat, kikapcsolódni vágyó családokat, de vállaljuk céges vagy magán rendezvények teljes lebonyolítását. Az 1,2 ha-os különleges természeti értékû terület lehetõséget ad osztálykirándulások, sportrendezvények, csapatépítő tréningek, konferenciák, vásárok  szervezésére. A kültéri tűzrakóhelyek körüli padrendszer 250 főnek biztosít ülő és étkezőhelyet a szabadban. Az épület elõtti 50 nm-es veranda esős időben is biztosítja a szabad levegőn való  tartózkodást, de egyedi megegyezés alapján különböző méretû rendezvénysátrakat is biztosítani tudunk. Az épület fűtése hagyományos, cserépkályhás rendszerrel megoldott. Rendelkezésre áll az épületben felszerelt konyha, vizesblokkok, zuhanyzó a földszinten 30 főnek helyet adó közösségi helység, az 1-2 emeleten 30 fõ szállását tudjuk biztosítani, persze a nyári idõszakban sátorhelyek is rendelkezésre állnak a területen. A környék nevezetességei mint a Vértesszentkereszti apátság, a Gerencsér várrom és pihenõ, Géza pihenõ, Kápolnapusztai pihenő mind 1-2 órás kiruccanással elérhetõek, de nagyobb kirándulások célpontja lehet a Majki apátság, bányamúzeum, csókakõi, gesztesi, oroszlánkõ, vitányvár, vagy a móri borvidék megismerése.

P1010002    DSC00903   P1010004

Egyedi megegyezés alapján szervezünk lovastúrákat, lovaskocsikázást-szánkózást, hagyományos   disznóvágást, búvárkodást-oktatást, jeep-túrát, paintball csatákat. Kérésre biztosítjuk a vendégek és eszközeik szállítását, étkeztetését.

Kedves vendégeket szeretettel várja az Oroszlánkő csapata!!!

Bővebb információ kérhető:

2840. Oroszlány, Dobai Kút - HRSZ:0206

Kapcsolattartó személy: Mészáros László

Tel,Fax: +36 34/362-764

Mobil: +36 70/395-58-50

E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.oroszlanko.hu


Online

Jelenleg 4 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Cím: 2840 Oroszlány, Lengyel József u.10. Telefon: 06 70 395 5850 E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.